Hidayah Ismail

photo6338977206541330473

Saya Hidayah Ismail, membantu ramai sahabat diluar sana menjana pendapatan sebagai perunding unit amanah di public mutual sejak 2 tahun yang lalu. Hasil bukti dari diri sendiri, lonjakan jualan setiap bulan memberanikan saya mengajak sahabat untuk turut serta menjana pendapatan disini.

Kelebihan yang bakal sahabat terima dari syarikat pelaburan No 1 ini tiada di tempat lain. Hubungi saya untuk temujanji di wanhidayah07@gmail.com atau jika anda tidak sabar boleh terus call saya di 012 338 6770. Cara daftar diri sebagai Agen Unit Amanah

Saya juga membantu ratusan sahabat simpan dan labur duit mereka di mutual fund yang patuh shariah. Simpanan yang dipantau oleh suruhanjaya securiti dan juga bank negara.

Simpanan mereka terbukti berganda seperti rules 72 yang diperkenalkan oleh guru Warrent Buffet kepada beliau. Formula simpan dan labur ini terbukti dari dahulu hingga lah sekarang dan ia masih utuh terbukti untuk masa akan datang jua.

2 formula lain yang saya pegang ialah Formula pertama; Jangan hilang wang anda, formula kedua ; Lihat formula No1 kembali. Langkah Mudah untuk Perancangan Pelaburan Berkesan !!!

Misi saya yang kedua ialah membantu belasan sahabat membina kerjaya sebagai perunding amanah, secara langsung membina paip duit dirumah masing masing. Hanya berpegang kepada syarat “SAYA NAK”. Disiplin yang tinggi bekerja untuk kayakan diri sendiri bukan kayakan syarikat sebagai tunjang.

Advertisements